Денови на медиумска писменост 2023

Слушнете неее! Со Ноела и Дарија на УКЛО ФМ

Универзитетското радио УКЛО ФМ-Битола, радио на Универзитетот ,,Св.Климент Охридски“ – Битола, кое е дел од Мрежата за медиумска писменост, и оваа година изданието на радиоемисијата за деца ,,Слушнете неее!“ емитувано на 12 октомври 2023 година го посвети на медиумската писменост. Радиоемисијата ,,Слушнете неее!“ е наменета за децата, тинејџерите и младите возрасни. Има едукативен, информативен и…

Read article