DITËT E ARSIMIMIT MEDIATIK 2023

Dokumentar i realizuar filmik – 5 vite Ditë të Arsimimit Mediatik

Dokumentar i realizuar filmik – 5 vite Ditë të Arsimimit Mediatik Rrjeti për Arsimim Mediatik këtë vit shënon 5-vite nga ekzistimi i tij, dhe me këtë rast, dhe me qëllim të bërjes së një kolazhi nga aktivitetet e realizuara deri më tani, është punuar filmi dokumentar 5 vite Ditë të Arsimimit Mediatik. Filmi zgjat 10 minuta dhe…

Read article
DITËT E ARSIMIMIT MEDIATIK 2023NGJARJET

DITA E HAPUR NË RADIO MOF

Si është të jesh zëri i diversitetit” është tema e Ditës së Hapur në Radio MOF, e cila do të zhvillohet të premten, më 28 tetor, nga ora 10:00 deri në orën 12:00, në kuadër të  #Ditëve të Arsimimit Mediatik Të gjithë të rinjtë e interesuar mund të vijnë, të hyjnë dhe të shikojnë redaksinë e…

Read article
DITËT E ARSIMIMIT MEDIATIK 2023NGJARJET

PREZANTIM I UDHËZUESIT PËR TRAJNUESIT DHE PËR ZHVILLIMIN E AFTËSIVE PËR ARSIMIM MEDIATIKE

Më 27 tetor, Instituti për Studime Komunikuese (ISK) në Agjencinë për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele (ASHMAA) organizoi prezantimin e Udhëzuesit për trajnuesi – Zhvillimi i aftësive për Arsimim mediatik. Në prezantim morën pjesë profesorë, mësimdhënës dhe nxënës nga disa shkolla të mesme të vendit. Përfaqësuesit e ISK-ës ua përcollën përvojën e zbatimit të këtij modeli…

Read article