DITËT E ARSIMIMIT MEDIATIK 2023TAKIMET E RRJETIT

TAKIM VJETOR I RRJETIT PËR ARSIMIM MEDIATIK NË VITIN 2023

Më datë 31 tetor 2023 në ora 13:00, në ambientet e Agjencisë për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele u mbajt takimi i Rrjetit për Arsimim Mediatik. Në takim u përmbyll programi i Ditëve të Arsimimit Mediatik 2023, i cili tashmë është bërë traditë në organizimin e këtij manifestimi. Në takim morën pjesë Emilia Petreska –…

Read article