Настани

„Ученици од Македонија, Хрватска и Литванија собираа средства преку тивка аукција на фотографии со филантропски пораки“

Во петокот (4-ти мај) во Иновацискиот Центар- Телеком се одржа СТРЕТ Гала настанот за прибирање на средства преку тивка аукција на фотографии. Посетителите се наддаваа за ученичките фотографии од Скопје, Ријека и Радвилишкис кои беа дел од кампањата „Добрината е насекаде околу нас, треба само да ја препознаеме“. Вкупната сума која се оствари од продажбата…

Read article