Uncategorized @sq

Vështrim ndaj margjinave: Nxitja e edukimit mediatik te personat me aftësi të kufizuara

Blog nga Kristijan Llazarev, specialist i qasjes në organizatën e teknologjisë ndihmëse “Hapni dritaret” Në një epokë të dominuar nga ekranet dhe transmetimi, edukimi mediatik është një aftësi shumë e rëndësishme që na ndihmon të formojmë pikëpamjen tonë të informuar për botën përreth nesh që vjen indirekt përmes kanaleve mediatike. Megjithatë, në këtë përmbytje globale…

Read article