DITËT E ARSIMIMIT MEDIATIKUncategorized @sq

UKLO FM-Manastir: Edicioni i tetëmbëdhjetë i emisionit radiofonik për fëmijë ,,Na dëgjoni!“

Radio universitare UKLO FM-Manastir, radio e Universitetit ,,св.Климент Охридски“ –Манастир, është pjesë e Rrjetit të medias së shkruar, duke dashur të kontribuojë në Ditët e medias së shkruar 2021,edicioni i tetëmbëdhjetë i emisionit radiofonik për fëmijë ,,Na dëgjoni!“  transmetuar më 26 nëntor të vitit 2021 ja kushtoi edukimit mediatik dhe informativ,të përpunuara në mënyrë origjinale…

Read article
PUNËTORI

Fokus Pokus Films: Animacioni si mjet për përfshirjen e fëmijëve me aftësi të kufizuara

Nga data 7 deri më 20 tetor produksioni„Fokus Pokus Films“ mbajti një punëtori me titull  „Animacioni gjithëpërfshirës” në ambientin e Europe House Shkup dhe Kinotekën e Maqedonisë së Veriut. Projekti u mbështet nga Delegacioni i BE-së në Shkup dhe u realizua në bashkëpunim me Kinotekën e Maqedonisë së Veriut dhe MFF KineNova. Qëndrimi i shoqërisë…

Read article