Настани

„Ум за медиум; медиумите на крстопат (разговор и промоција)

НВО Контрапункт и нивниот медиумски партнер Окно во рамки на својот прокет кој е поддржан преку програмата за мали грантови на #КриТинк, овозможена со финансиска поддршка на Европската Унија, во текот на утрешниот ден 13.02.2020 организираат јавен настан на тема „Ум за медиум; медиумите на крстопат (разговор и промоција)“. Повеќе информации за настанот можете да видите на: https://www.facebook.com/events/1030989687257478/ и…

Read article