Настани

Одржана тркалезната маса „Предизвиците и проблемите на младите новинари“

На 20-ти февруари 2019 година, во Клубот на новинари се одржа тркалезната маса „Предизвиците и проблемите на младите новинари“, во рамки на Проектот за младинско изразување финансиран од Европската Унија, а во организација на Радио МОФ и Младински образовен форум. На тркалезната маса присутните говореа за проблемите со кои се соочуваат младите новинари, прво во…

Read article