NGJARJET

MEDIAT – REVISTA E SHKOLLËS SË MESME

Për herë të katërt, Shkolla e Gazetarisë dhe Marrëdhëniet me Publikun organizoi ditën e arsimimit mediatik  për nxënës të shkollave të mesme nga Maqedonia.  Gjithsejtë tetë media në total: gazeta e përditshme Nova Makedonija, MRT1 Promo, TV21, TERA TV (Manastir) dhe TV Plus (Kumanovo), TVVis Strumica, Makfax dhe Radio MOF ishin mysafir  të mbi 130…

Read article