DITËT E ARSIMIMIT MEDIATIK 2023

Na dëgjoniii! Me Noelën dhe Darijën në UKLO FM

Radioja universitare UKLO FM-Manastir, radioja e Universitetit “Shën Kliment Ohridski” – Manastir, e cila është pjesë e Rrjetit për Arsimim mediatik, si dhe këtë vit edicioni i programit radiofonik për fëmijë “Na dëgjoniii!” i transmetuar më 12 tetor 2023 kushtuar Arsimimit mediatik. Emisioni radiofonik Na dëgjoniii!” është i destinuar për fëmijë, adoleshentë dhe të rinj.…

Read article