Кампањи

Патување до медиумската писменост 3: Приватност и следење

Јове станува се помудар за медиумите и продолжуваат неговите авантури на Островот на медиумската писменост.Овој пат, тој открива дека е следен! Но, кој  го следи и што може тој да направи во врска со тоа? Дознајте во третиот видео спот од авантурата на Јове низ медиумската писменост. Превод и адаптација на македонски јазик: Агенција за…

Read article