• ЈРС МРТ
 • ТВ 24 Вести
 • ТВ Телма
 • Нова Македонија; „Медиум“, средношколски весник подготвуван од ИКС, месечен подлисток во Нова Македонија
 • Порта 3
 • Радио Канал 77
 • Радио МОФ
 • Радио Слободна Европа
 • Дојче веле
 • Сити радио
 • Радио Метрополис
 • Радио Буба Мара
 • Студентско радио ФМ
 • ТВ Вис Струмица
 • ТВ Алсат-М
 • ТВ 21
 • ТВ Тера – Битола
 • ТВ Плус
 • Куманово
 • ТВ КТВ
 • Кавадарци
 • ТВ Глоби Гостивар
 • ТВ Канал Вис, Струмица
 • ТВ М, Охрид
 • ТВ Стар, Штип
 • ТВ Нова 12 Гевгелија
 • Радио Тајм ФМ, Гевгелија
 • Радио Пела, Прилеп
 • Сервис за проверка на факти
 • МКД.мк
 • Новатв.мк
 • Порталб.мк
 • ММС
 • Портал ОКНО.мк
 • Портал Бон ЗО (младински портал, полошки регион)
 • Портал АБЕРЏИЈА (портал од Крива Паланка, североисточен регион)
 • Портал ДРНКА.мк (портал од Струмица, југоисточен регион)
 • Портал ДУМА.мк (портал од Велес, повардарие и централен регион)
 • Портал 24 ВАКТИ (седиште во Скопје, на ромски јазик)
 • Zelenaberza.com.mk