Ditët e Arsimimit Mediatik 2022Ditët e Arsimimit Mediatik 2022Ditët e Arsimimit Mediatik 2022Ditët e Arsimimit Mediatik 2022NGJARJETNGJARJETNGJARJETNGJARJETTAKIMET E RRJETIT

Procesverbal nga takimi i Rrjetit për Arsimim Mediatik i mbajtur në kuadër të Ditëve të Arsimimit Mediatik 2022

Të hënën, më 31 tetor 2022, në orën 13:00, në Agjencinë për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele u mbajt takimi i Rrjetit për Arsimim Mediatik. Në takim morën pjesë Emilia Petreska – Kamenjarova (ASHMA), Sasho Bogdanovski (ASHMA), Viktor Stojanov (ASHMA), Marina Trajkova (ASHMA), Marina Tuneva (eksperte për media), Bojan Shashevski (MOF), Daniela Stankovska – Plaçkovska…

Read article

PODKAST I INSTITUTEVE MAKS VAN DER SHTUL: GJENERATA E ARDHËSHME NË EPOKËN E DIZINFORMIMIT

Grupi i Kërkimeve për Arsimim mediatik dhe Dezinformimin (MeDisInfo) i Institutit Maks van der Shtul, në Universitetin e Evropës Juglindore (UEJL), do të transmetojë Podcast-in të martën, më 1 nëntor 2022, në orën 10:00: Gjenerata e ardhshëmme në epokën e dezinformimit. Folësit e ftuar në këtë podcast janë studentët e SEE: Valon Dauti nga Fakulteti…

Read article

EKSPOZITA MULTIMEDIALE: “DHOMË PREJ XHAMI – INFORMACIONE TË GABUARA DHE MANIPULIMET NË INTERNET”

Ekspozita do të hapet më 1 nëntor 2022 në ora 19:30 në “Shtëpinë Evropiane” në Shkup /  Shtëpia e Evropës Shkup  ​, dhe do të jetë e disponueshme për vizitorët për tre muajt e ardhshëm. Nëpërmjet teknikave dhe mjeteve multimediale, vizitorët do të mund të mësojnë më shumë për dezinformimin, rolin e përdoruesve të internetit…

Read article

PANEL DISKUTIM “DALLIMET DHE DIZINFORMIMI NË BALLKANIN PERËNDIMOR”

Fondacioni për Internet dhe Shoqëri “Metamorfozis” ju fton në panel e diskutimin “Dallimet dhe dezinformimi në Ballkanin Perëndimor”, i cili do të mbahet më 31 tetor 2022 në Shkup, me fillim nga ora 14:00, në platformën video komunikuese Zoom. Diskutimi është i hapur për publikun dhe përfaqësuesit e mediave. Të interesuarit mund ta përcjellin në…

Read article