Ditët e Arsimimit Mediatik 2022Ditët e Arsimimit Mediatik 2022Ditët e Arsimimit Mediatik 2022NGJARJETNGJARJETNGJARJET

PANEL DISKUTIM “NËPËRMJET ARSIMIMIT MEDIATIK ARSIMOJMË GJENERAT E REJA PA PARAGJYKIME DHE STERIOTIPE”

Panel diskutim “Përmes Arsimimit mediatik ne arsimojmë gjeneratat e reja pa paragjykime dhe stereotipa” do të mbahet më 26 tetor (e mërkurë), në hotelin “Holiday Inn” në Shkup, me fillim nga ora 11:00. Mësimdhënës, profesorë, përfaqësues të organizatave të shoqërisë civile dhe gazetarë janë ftuar si panelistë, të cilët do të diskutojnë mbi Arsimimin mediatik…

Read article

FILMA PËR FËMIJËT E SHKOLLËS FILLORE – PROGRAM FILMOR I DITËVE TË ARSIMIMIT MEDIATIK 2022

Ditët e arsimimit mediatik 2022 – kushtuar diversitetit dhe arsimimit mediatik – motoja e të cilave është “Mendo në mënyrë kritike, krijo të gjithë historinë”, ofron gjithashtu në programin e saj qasje falas për shkollat në shfaqjet filmike të filmave tematikë të destinuar për fëmijët nga klasa e VI deri në IX. Tre filmat tematikë…

Read article

KINEMA INKLUZIVE – PROGRAMI FILMOR BRENDA DITËVE TË ARSIMIMIT MEDIATIK 2022

Ditët e Arsimimit Mediatik 2022 – kushtuar diversitetit dhe arsimimit mediatik – motoja e të cilave është “Mendo në mënyrë kritike, krijo të gjithë historinë”, ofron gjithashtu bileta falas për filmat nga repertori i rregullt që synojnë personat me aftësi të kufizuara në programin e saj. Aktiviteti zhvillohet nga Grupi i Punës për Arsimim Filmik…

Read article
Ditët e Arsimimit Mediatik 2022NGJARJET

NGJARJE TË MRT-së PËR DITËT E ARSIMIMIT MEDIATIK 2022

Televizioni maqedonas, në vazhdimësi, jep kontributin e tij në promovimin e arsimimit mediatik tek fëmijët, të rinjtë dhe të rriturit. Në kuadër të DAM 2022, nga 25.10. deri më 01.11. do të transmetohen emisionet edukative: – seriali MAGJISTAR DHE SHGJERËSJA (koha kryesore, çdo ditë pune në orën 11:15), – seriali RINIA PËR TË RINJTË (të…

Read article